پرش به محتوای اصلی

عامل نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در فضای مجازی دستگیر شد

کد خبر 934108
نشر-اکاذیب-در-اینترنت-1

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از شناسایی و دستگیری فردی که اقدام به نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در فضای مجازی می‌کرد خبر داد.علی‌اکبر عیسی آبادی بیان داشت: در تحقیقات صورت گرفته کارشناسان پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان ساوه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، صفحه‌ای در اینستاگرام که در آن اقدام به نشر اکاذیب و توهین به مقدسات صورت می‌گرفت شناسایی و پیگیری موضوع به ‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان پلیس، هویت متهم سایبری شناسایی و طی هماهنگی با مقام قضائی به پلیس اطلاعات و امنیت عمومی احضار شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوه ادامه داد: پس از حضور متهم در پلیس اطلاعات، طی تحقیقات مقدماتی، در ابتدا منکر هرگونه عمل مجرمانه بود که در مواجهه با مستندات به نشر اکاذیب و توهین به مقدسات در شبکه‌های اجتماعی اعتراف کرد.

عیسی آبادی با اشاره به ماده ۶۹۸ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی بیان داشت: برابر قانون هر کس به قصد ضرر زدن به دیگران یا تشویش اذهان عمومی اقدام به بیان اکاذیب کند مجرم محسوب می‌شود و مجازات متناسب برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه کاربران اینترنتی می‌بایست نسبت به قوانین فعالیت در فضای مجازی، آگاهی داشته باشند، از مردم خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی WWW.CYBERPOLICE.IR گزارش کنند.

رکنا/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.