ظریف حساب های تلگرام و واتساپ خود را غیرفعال کرد

  • سیاسی
  • جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳ ۱۲:۵۱
    کد خبر :1109471
ظریف حساب های تلگرام و واتساپ

بر پایه دستور جناب دکتر پزشکیان گرامی و بدون دلواپسی و نگرانی از هیاهوها تمام توان و زمان خود و همکارانم در معاونت راهبردی ریاست جمهوری را وقف بررسی و پیشنهاد کلان راهبردهای بایسته برای پیشرفت و آبادانی کشور و رفاه و آرامش مردم دلاور ایران کرده ایم و امیدواریم بتوانیم بدور از جنجال های زودگذر سیاسی توان گسترده نخبگان ایران بزرگ را برای یاری رساندن به تصمیم‌گیری های راهبردی کشور بسیج کنیم.

بازتاب_محمد جواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهور، در یادداشتی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، ضمن تشکر از حمایت‌ها، راهنمایی‌ها و نقدهای هموطنان، به تشریح فعالیت‌های خود پرداخت.

وی نوشت:

طبق دستور دکتر پزشکیان و بدون توجه به هیاهوهای سیاسی، تمام وقت و تلاش خود و تیمش را صرف بررسی و پیشنهاد راهبردهای کلان برای پیشرفت و آبادانی کشور کرده‌اند.

در طول سه دهه مسئولیت خود همواره خود را موظف به پاسخگویی به مردم می‌دانسته و به همین دلیل هیچ‌گاه برای حساب‌هایش در فضای مجازی مدیر نداشته است. اما به دلیل افزایش شدید پیام‌ها و درخواست‌ها در ماه‌های اخیر، مجبور به خاموش کردن حساب‌های تلگرام و واتساپ خود شده است. او از این که دیگر نمی‌تواند به صورت مستقیم در فضای مجازی با مردم ارتباط داشته باشد، پوزش خواسته و از آنان خواست تا نقدها و پیشنهادهای خود را به ایمیل رسمی‌اش ارسال کنند: JZarif@iripo.ir.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید