دیدار استقلال در جام حذفی لغو می شود؟

  • ورزشی
  • سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ ۱۷:۱۴
    کد خبر :1110603
استقلال

به گزارش خبرورزشی، هیئت فوتبال تهران دوشنبه شب اعلام کرد که به دلیل آلودگی هوا، تمامی دیدارهای رسمی فوتبال در پایتخت تا پایان هفته لغو شده است. با این حال، تا ساعت ۱۶:۱۰ روز سه‌شنبه هیچ خبری مبنی بر لغو بازی استقلال و مس کرمان در جام حذفی مخابره نشده و برگزاری این دیدار همچنان مورد تایید است.

ایمان عالمی، سرپرست تیم استقلال، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که این باشگاه قصد دارد بازی را طبق برنامه برگزار کند. این در حالی است که چند روز پیش و در اوج آلودگی هوا، بازی پرسپولیس و نساجی برگزار شد، بنابراین باید دید طی ساعات آینده آیا تصمیمی مبنی بر لغو دیدار استقلال – مس گرفته می‌شود یا اینکه آبی‌ها نیز همچون پرسپولیس در هوای آلوده به میدان خواهند رفت.

نکته قابل توجه این است که طبق گزارش‌ها، مجموعه‌های ورزشی تهران تعطیل نشده‌اند، موضوعی که با آلودگی شدید هوا در تناقض است. چرا که اگر هوای تهران آلوده است، ورزش کردن در چنین شرایطی خطرناک به نظر می‌رسد و باید این مجموعه‌ها نیز تعطیل شوند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید