پرش به محتوای اصلی

دوره ریاست باترا در فدراسیون جهانی هاکی تمدید می‌شود

کد خبر 711595
دوره-ریاست-باترا-در-فدراسیون-جهانی-هاکی-تمدید-می‌شود

دوره ریاست ناریندر باترا در فدراسیون جهانی هاکی به دلیل شیوع ویروس کرونا و احتمال تعویق کنگره جهانی با تایید هیات رئیسه تمدید خواهد شد.

باترا پیش از این در جلسه‌ای اعلام کرده بود حداقل تا ژوئن 2021 به عنوان رئیس جهانی باقی خواهد ماند. این عضو کمیته بین‌المللی المپیک ظاهرا مجبور شده صحبت‌های اولیه خود را رد کند. وی در گفت‌وگو با یک رسانه هندی اعلام کرد کنگره جهانی 28 اکتبر تا اول نوامبر (7 تا 11 آبان) برگزار می‌شود و هنوز به تعویق نیفتاده است.

به گزارش فارس، سخنگوی فدراسیون جهانی هاکی گفت که هیات اجرایی پیش‌بینی می‌کند این کنگره بعد از ویدئو کنفرانس 8 می (19 اردیبهشت) به زمان دیگری موکول شود. در صورت تعویق کنگره و برگزاری انتخابات، دوره ریاست باترا تمدید خواهد شد.

باترا 63 ساله که ریاست کمیته المپیک هند را نیز برعهده دارد احتمالا برای 4 سال آینده هم به عنوان رئیس فدراسیون جهانی هاکی انتخاب می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.