پرش به محتوای اصلی

بستن پنجره های اتوبوس ممنوع

کد خبر 768295
بستن-پنجره-های-اتوبوس-ممنوع

اتوبوس های دوکابین که طول زیادی داشته و پنجره های یک تکه دارند و امکان باز کردن آنها نیست می بایست دریچه های سقفی باز باشد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرتهران از ابلاغ دستورالعمل تهویه اتوبوس ها درپی کاهش برودت هوا خبر داد.

محمود ترفع در گفت وگو با ایسنا، در مورد وضعیت تهویه اتوبوس های پایتخت با کاهش دمای هوای تهران و شیوع بیماری کرونا گفت: سازه اتوبوس به گونه ای نیست که بتوان اقدام خاصی انجام داد و تنها کاری که می شود انجام داد، این است که پنجره های اتوبوس ها را باز گذاشت تا هوا جریان داشته باشد.

وی با بیان اینکه چندی پیش به مدیران سامانه ابلاغ شد که در راستای تهویه مناسب اتوبوس ها می بایست تعدادی از پنجره ها برای ایجاد جریان هوا باز باشد، افزود: البته اتوبوس های دوکابین که طول زیادی داشته و پنجره های یک تکه دارند و امکان باز کردن آنها نیست و می بایست دریچه های سقفی باز باشد.

ترفع ادامه داد: البته دقت داشته باشید که بعضا به دلیل سردی هوا، خود مسافران اقدام به بستن پنجره ها و دریچه ها می کنند که از آنها می خواهیم از این اقدام خودداری کنند تا هوا در کابین اتوبوس جریان داشته باشد.

وی با بیان اینکه بخاری اتوبوس ها از ابتدای فصل سرما روشن است و هوا را به جریان می اندازد، افزود: سازه اتوبوس به گونه ای است که تنها راه جریان هوا و تهویه، باز گذاشتن پنجره ها است و از شهروندان می خواهیم در راستای کاهش شیوع بیماری به ما دراجرای این دستور العمل کمک کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.