پرش به محتوای اصلی

ادامه تمرینات اختصاصی بیرانوند/ عالیشاه زیر نظر کادر پزشکی پرسپولیس

کد خبر 1063635
ادامه تمرینات اختصاصی بیرانوند/ عالیشاه زیر نظر کادر پزشکی پرسپولیس

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز پس حضور بازیکنان در جلسه فنی آغاز شد. بازیکنان پس از گرم کردن و انجام کارهای کششی، به مرور برنامه‌های تاکتیکی مورد نظر اوسمار ویرا مانند پاسکاری تحت فشار و شوت‌زنی پرداختند.

در حالی تمرین امروز پرسپولیس حدود یک ساعت به طول انجامید که امید عالیشاه، همچنان زیر نظر کادر پزشکی تمرین و علیرضا بیرانوند نیز تمرینات اختصاصی خود را دنبال می‌کند.

ادامه تمرینات اختصاصی بیرانوند/ عالیشاه زیر نظر کادر پزشکی پرسپولیس

تیم فوتبال پرسپولیس آخرین تمرین خود را برای دیدار با آلومینیوم فردا انجام می‌دهد و پس از آن راهی اراک خواهد شد. پرسپولیس روز جمعه از ساعت ۱۸:۱۵ دقیقه در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی به مصاف آلومینیوم می‌رود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.