روش ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات
هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد. اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته به ترشحات یا قطرات ناشی از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا باشند، رعایت نکات احتیاطی توصیه می شود:
ابتدا دستهای خود را به مدت 20 ثانیه بشویید. سینک ظرفشویی را هم بشویید.
ابتدا از آب روان برای شستن میوه ها و سبزی ها استفاده کنید، هر جا که نیاز است از یک برس برای زدودن آلودگی از سطح میوهها کمک بگیرید.
میوه های آسیب دیده یا ترک برداشته را دور بیندازید.
سه قطره مایع ظرفشویی را در یک لیتر آب (4 لیوان آب) حل کنید و بگذارید میوه و سبزی برای سه دقیقه در آن خیس بخورد. آبکشی کنید.
سپس از مواد ضدعفونی کننده آماده حاوی پرکلرین برای میوه و سبزی که دستورالعمل استفاده روی آنها موجود است استفاده کرده و سپس آبکشی کنید.
ترجیحا از میوه هایی که قابل پوست کندن هستند استفاده کنید. پس از ضدعفونی پوست را دور بیندازید.
این توصیه ها تا زمان یافتن اطلاعات جدیدتر و متفاوت در خصوص کروناویروس جدید کاربردی هستند.