پرش به محتوای اصلی

آنکارا اظهارات پمپئو در مورد نقش مخرب ترکیه در سوریه را محکوم کرد

جمعه ۱۴ دی ۱۳۹۷ ۲۰:۵۵
108

وزارت امور خارجه ترکیه روز جمعه به اظهارات مایک پمپئو در مورد نقش مخرب ترکیه در بحران سوریه واکنش نشان داد.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری آناتولی، «حامی آکسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در مورد اظهارات وزیر خارجه آمریکا در زمینه نقش مخرب آنکارا در بحران سوریه در بیانیه ای عنوان کرد: ما اظهارات پمپئو در مورد نقش کشورمان در بحران سوریه را مردود می دانیم.

سخنگوی وزارت خارجه ترکیه در واکنش به این اظهارات اعلام کرد: وقتی پمپئو گروه های تروریستی کُردی را که هدف عملیات های ضدتروریستی ترکیه هستند با کردها اشتباه می گیرد، نشان می دهد که اطلاعات وی به شدت ناقص است.

وی با تاکید بر اینکه ترکیه با قدرت تمام به مبارزه علیه سازمان های تروریستی پ ک ک و دیگر گروهای تروریستی کُردی و داعش ادامه خواهد داد، تصریح کرد: آنکارا همچنان از حقوق کردهای سوریه همزمان با مبارزه علیه تروریسم دفاع خواهد کرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.