پرش به محتوای اصلی

2 ميليارد لوازم خانگي قاچاق در خانه ويلايي

کد خبر 80525
98

فرمانده انتظامي استان البرز از کشف لوازم خانگي قاچاق به ارزش دو ميليارد و 500 ميليون ريال از يک خانه ويلايي در باغستان کرج خبر داد .
به گزارش  آريا به نقل از پايگاه خبري پليس، سردار «کامراني صالح» در تشريح اين خبر گفت: در پي گزارش هايي مبني بر دپوي كالاي قاچاق در يک خانه ويلايي در منطقه باغستان ، پيگيري موضوع در دستور کار ماموران کلانتري 19 باغستان قرار گرفت.
وي گفت: ماموران پس از تحت نظر قرار دادن محل مذکور و اطمينان از دپو کالاهاي قاچاق در آن مکان ، با هماهنگي مقام قضائي ، به محل اعزام و در بررسي آنجا يک صد دستگاه ماشين لبا سشويي ، کولر گازي و تعداد زيادي کارتن هاي خالي با ليبل هاي شرکت هاي تقلبي کشف کردند.
اين مقام انتظامي با بيان اين که کالاهاي مکشوفه ، فاقد فاكتور خريد بوده، گفت : متهم در تحقيقات اوليه به جرم خود مبني بر وارد کردن کالاهاي ارزان قيمت و بي کيفيت از يکي از شهرهاي مرزي غرب کشور و دپوي آن ها در يک منزل ويلايي اعتراف کرد.
سردار کامراني صالح در ادامه گفت : متهم پس از جعل برندهاي اصلي شرکت هاي معتبر و چاپ آن ها بر روي جعبه اين لوازم ،آنها را با صدور ضمانت نامه هاي جعلي به قيمت اصلي روانه بازار مي کرد .
فرمانده انتظامي استان البرز با بيان اين که متهم دستگير شده با قرار وثيقه 6 ميلياردي روانه زندان شد گفت : قيمت تقريبي کالا هاي مکشوفه دو ميليارد و 500 ميليون ريال از سوي کارشناسان برآورد شده است .

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.