پرش به محتوای اصلی

‍‍‍ عراق: لغو برجام از سوی واشنگتن منجر به تنش در منطقه شد

کد خبر 675493
عراق-لغو-برجام-از-سوی-واشنگتن-منجر-به-تنش-در-منطقه-شد

وزیر خارجه عراق با بیان اینکه تبدیل شدن عراق به میدان درگیری را نمی‌پذیریم تاکید کرد که خروج آمریکا از برجام منجر به ایجاد تنش در منطقه شد.

به نقل از المیادین، محمد علی الحکیم، وزیر خارجه عراق پس از دیدار با ایمن الصفدی، همتای اردنی خود در یک نشست خبری مشترک گفت: لغو برجام از سوی آمریکا منجر به بروز تنش در منطقه شد.

وی تاکید کرد که عراق نباید به میدان درگیری تبدیل شود.

وزیر خارجه عراق همچنین خاطرنشان کرد: به دو طرف ایرانی و آمریکایی تاکید کردیم که درگیری ها را می شود از طریق گفت‌وگو و میز مذاکره حل کرد.

از سوی دیگر، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن گفت که کشورش تبدیل شدن عراق به میدان درگیری‌های بین المللی را نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا،وی با بیان اینکه پیامی از سوی ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن در رابطه با حاکمیت عراق و کاهش تنش برای بغداد آوردم، خاطرنشان کرد: موضع ما در دور کردن عراق از هرگونه تنش منطقه‌ای ثابت است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.