پرش به محتوای اصلی

۷۰ درصد دانش آموزان به شبکه شاد دسترسی دارند

کد خبر 843729
شبکه شاد

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۷۰ درصد دانش آموزان به شبکه شاد دسترسی دارند، گفت: شبکه شاد امسال هم به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد و نسخه جدید آن ۲۷ شهریور رونمایی می‌شود.

به گزارش تسنیم، علیرضا کاظمی بعدازظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گلستان اظهار داشت: آموزش و پرورش در آینده نیازهای سایر دستگاه‌ها را تامین می‌کند و به همین دلیل باید مورد توجه تمام دستگاه‌های اجرایی قرار داشته باشد.

وی افزود: با تامین سه ریل صدا و سیما، شبکه شاد و آموزش حضوری، تلاش می‌کنیم دانش آموزان از تحصیل باز نمانند‌، در حال حاضر 98 درصد کشور تحت پوشش صدا و سیما قرار دارند و حدود 70 درصد دانش آموزان به شبکه شاد دسترسی دارند.

وی ادامه داد: شبکه شاد امسال هم به صورت رایگان در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد و نسخه جدید شبکه شاد 27 شهریور رونمایی می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در خصوص وضعیت این حوزه در گلستان گفت: حوزه آموزشی استان نیا منو وضعیتی دقیق است و شاخص‌های آن باید با نگاه راهبردی در شورای آموزش و پرورش استان پیگیری شود.

کاظمی افزود: ایجاد هنرستان دریایی در گمیشان با جدیت پیگیری می‌شود، همچنین ایجاد هنرستان کشاورزی در گرگان و کانون فرهنگی و هنری در آق‌قلا در دستور کار قرار خواهد گرفت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.