۴ ماده غذایی خوشمزه برای پیشگیری از دیابت و سلامت روده

    کد خبر :859498
۴ ماده غذایی خوشمزه برای پیشگیری از دیابت و سلامت روده

پزشکان معتقدند مصرف غذاهای فیبردار علاوه بر حفظ سلامت بدن، در کنترل دیابت و سلامت روده نقش مهمی دارند. در این مطلب ۴ مورد مهم از میوه‌ها و حبوبات سرشار از فیبر را به شما معرفی کرده‌ایم.

مصرف غذاهای فیبردار با اثرات مثبتی برای سلامتی همراه است و پزشکان بر این باورند که ارتباط شگفت انگیزی بین دیابت، میکروبیوم روده و متابولیسم وجود دارد؛ خوردن غذاهای مناسب برای سلامت روده‌ها به بدن شما کمک می‌کند تا با دیابت مبارزه کنید بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) مشخص شده است که ۳۴ میلیون (تقریباً یک نفر از هر ۱۰) آمریکایی دیابت دارند.

کولین کاتکلیف، زیست‌شناسی است که بر تحقیقات بیوشیمیایی و متابولیک تمرکز دارد و او می‌گوید که تحقیقات جدیدی وجود دارد که نشان می‌دهد میکروبیوم‌ها در پیشگیری از دیابت نقش دارند و برخی از بیماران برای مدیریت بهتر قند خون خود به روش‌هایی علاوه بر انسولین روی می‌آورند.

اما شاید سوال باشد که با توجه به این امر چه روشی را اکثر افراد می‌توانند به راحتی برای پیشگیری از دیابت اتخاذ کنند؟ در پاسخ به این سوال کاتکلیف توصیه می‌کند که یکی از روش‌هایی موثر در سلامت روده و پیشگیری از دیابت استفاده از غذاها، میوه‌ها و حبوبات با فیبر فراوان است. فیبر منجر به حفظ سلامت روده و کاهش جذب قند در بدن می‌شود. به این منظور این زیست شناس، ۴ مورد مهم از میوه‌ها و حبوبات سرشار از فیبر را برای شما معرفی می‌کند.

۱. سیب

سیب سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، عناصر مغذی و ترکیبات آلی باارزش است؛ ویتامین c، ویتامین K، ویتامین B۶ و ریبوفلاوین از ویتامین‌های موجود در این میوه هستند؛ پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم مواد معدنی مفیدی هستند که در سیب یافت می‌شوند و سیب در واقع در راس میوه‌های سرشار از فیبر قرار دارد و مصرف یک وعده سیب، ۱۲ درصد از نیاز روزانه‌ ما را به فیبر تأمین می‌کند.

۲. جو و جو دو سر

جو و به ویژه جو دو سر نیز یک منبع بسیار عالی برای فیبر فراوان است؛ فیبر نامحلول جو باعث بهبود کار دستگاه گوارش شده، فعالیت روده‌ها را توان بخشیده و در درمان یبوست بسیار مفید است این غله با جذب آب باعث نرمی مزاج شده و فعالیت روده‌ها را بالا می‌برد و از انواع بیماری‌ها از جمله افزایش قند جلوگیری می‌کند پس بهتر است از جو در انواع سوپ‌ها استفاده یا نان جو را جایگزین نان سفید کرد.

۳. هویج

هویج یکی دیگر از منابع مهم برای فیبر فراوان است این سبزی ریشه‌ای خوش رنگ و لعاب است و علاوه فیبر بالا منبع سایر مواد مغذی مختلف از جمله بتاکاروتن، ویتامین k۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌های گوناگون است پس بهتر است از هویج در سوپ‌ها و سالاد استفاده کرد. بد نیست بدانید پتاسیم در خوراکی‌های زیادی یافت می‌شود.

۴. نخود فرنگی

نخودفرنگی نه تنها می‌تواند به بسیاری از غذاها طعم معطری بدهد، بلکه به باور متخصصان تغذیه و سلامت یک فنجان نخودفرنگی حاوی هفت گرم فیبر است. نخود فرنگی همچنین ممکن است کلسترول بد را کاهش دهد و باعث ایجاد احساس سیری می‌شود و از پر خوری جلوگیری کرده منجر به کاهش وزن نیز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید