پرش به محتوای اصلی

۴ بازیکن فوتبال چین دچار ویروس کرونا شدند

کد خبر 680076
۴-بازیکن-فوتبال-چین-دچار-ویروس-کرونا-شدند

به نقل از شینهوا، فدراسیون فوتبال چین اعلام کرد ۴ بازیکن تیم زنان این کشور از جمله وانگ شوانگ ستاره این روزهای این تیم، مسابقه انتخابی المپیک را به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست خواهند داد.

فدراسیون چین اعلام کرد این ورزشکاران در حال حاضر تحت نظر هستند. بر اساس اعلام مسئولان فدراسیون، بازیکنان تیم قبل از اعزام به استرالیا برای حضور در مسابقات تست سلامت خواهند داد.

مسابقات گروه B فوتبال بانوان انتخابی المپیک قرار بود در ووهان چین برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا به نانجینگ منتقل شود اما در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا استرالیا را به عنوان میزبان معرفی کرد.

به گزارش فارس،مسابقات ۳ تا ۹ فوریه در سیدنی برگزار می‌شود که تیم های چین تایپه، تایلند، چین و استرالیا به رقابت می پردازند. در گروه A نیز مسابقات در کره جنوبی برگزار می شود که میانمار و ویتنام به همراه میزبان با هم رقابت می کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.