پرش به محتوای اصلی

۳۱ کشته و زخمی بر اثر وقوع زمین لرزه ۶ ریشتری در اندونزی

کد خبر 800652
۳۱-کشته-و-زخمی-بر-اثر-وقوع-زمین-لرزه-۶-ریشتری-در-اندونزی

وقوع زمین لرزه‌ای به قدرت ۶ ریشتر در جزیره جاوه، جان ۸ نفر را گرفت و ۲۳ نفر را راهی بیمارستان کرد.

سازمان زمین شناسی آمریکا اطلاع داد: این زمین لرزه بعد از ظهر روز شنبه در عمق ۸۲ کیلومتری و در حدود ۴۵ کیلومتری جنوب غربی شهر مالنگ در جاوه شرقی رخ داد. تاکنون هیچ هشدار سونامی داده نشده است.

مقامات این کشور اعلام کردند بر اثر این زمین لرزه ۸ نفر کشته، ۲۳ نفر زخمی و به بیش از ۳۰۰ ساختمان در جزیره اصلی جاوه در اندونزی خسارت وارد شد. صد‌ها خانه و همچنین مدارس، و ادارات دولتی در سراسر منطقه آسیب دیدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، رحمت تریونو، رئیس مرکز زلزله و سونامی اندونزی، در بیانیه‌ای گفت: لرزش زیر دریا توانایی ایجاد سونامی را ندارد. ده‌ها خانه در سراسر منطقه آسیب دیده و امدادگران اجساد را از زیر آوار بیرون آورده اند.

چندی پیش نیز، شمار جان باختگان وقوع سیل و رانش زمین در اندونزی و تیمور شرقی به بیش از ۱۵۰ تن رسید و مقامات این کشور اعلام کردند در پی جاری شدن سیل ده‌ها نفر ناپدید شده اند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.