پرش به محتوای اصلی

یک مسئول آمریکایی می‌گوید، واشنگتن حمله نظامی به سوریه را بعید نمی‌داند

کد خبر 215845
58

یک مسئول ارشد آمریکایی اعلام کرد که واشنگتن حق انجام اقدام نظامی برای ممانعت از دمشق در به‌کارگیری سلاح شیمیایی را برای خود محفوظ می‌داند.

به گزارش بازتاب، به نقل از شبکه اسکای نیوز، یک مسئول ارشد آمریکایی مدعی شد: حملات اخیر نشان می‌دهد که سوریه به رغم توافق‌نامه سال 2013 برای نابودی برنامه تسلیحات شیمیایی خود همچنان این سلاح را تولید می‌کند. به احتمال خیلی زیاد سوریه انبارهایی از این سلاح را نزد خود نگه داشته باشد.

این مسئول که خواست نامش فاش نشود افزود: نیروهای دولتی سوریه همواره از این سلاح استفاده می‌کنند. سوریه شاید انواع جدیدی از سلاح را چه برای بهبود قدرت خود و چه برای فرار از مجازات بین المللی ساخته باشد.

او گفت: آمریکا حق اقدام نظامی علیه دولت سوریه را برای ممانعت یا مقابله با استفاده از سلاح شیمیایی برای خود حفظ می‌دارد.

مسئولان ارشد آمریکایی همچنان می‌گویند که داعش همچنان به استفاده از سلاح شیمیایی ادامه می‌دهد.

آمریکا پیشتر در واکنش به حمله شیمیایی در خان شیخون به فرودگاه الشعیرات سوریه حمله کرده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.