پرش به محتوای اصلی

یک تصمیم سینمایی جدید

کد خبر 78913
104

دبیر شورای عالی تهیه کنندگان از جلسه‌ای خبر داد که طی آن موضوع تهیه‌کنندگی فیلم های کارگردانان فیلم‌اولی بررسی و نکاتی مطرح شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دوشنبه ۱۶ مرداد ماه جلسه ای میان نمایندگان کانون کارگردانان با انجمن تهیه کننده – کارگردانان برگزار شد که در آن به بررسی مسایل صنفی سینمای ایران پرداختند. طی این نشست هر دو تشکل صنفی موضوع فیلمسازیِ کارگردانانی را که قصد دارند برای اولین بار فیلم بلند سینمایی بسازند مورد بررسی قرار دادند. در این نشست هر دو تشکل تاکید کردند تهیه کنندگی فیلم های کارگردانان اول بهتر است به عهده‌ تهیه کنندگانی قرار گیرد که خود قبلا تجربه کارگردانی داشته‌اند.

مهرداد فرید دبیر شورای عالی تهیه کنندگان سینمای ایران و نایب رییس انجمن تهیه کننده-کارگردانان در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این جلسه گفت: دوشنبه هفته گذشته ۱۶ مرداد ماه، جلسه ای بین نمایندگان کانون کارگردانان با انجمن تهیه کننده-کارگردانان برگزار شد و در نهایت هر دو انجمن به این نتیجه رسیدند که تهیه کنندگی فیلم های کارگردانان اول بهتر است برعهده‌ آن دسته از تهیه کنندگانی باشد که قبلا تجربه کارگردانی داشته‌اند چرا که کارگردانان فیلم اول در چنین شرایطی دیگر نیازی به مشاور کارگردان ندارند.

وی ادامه داد: در واقع زمانی که کارگردانان جوان اولین تجربه بلند سینمایی خود را پشت سر می گذارند، بی شک در طول کار نیاز به همراهی و مشورت در حوزه کارگردانی خواهند داشت که در چنین شرایطی تهیه کننده ای که خود پیش از این تجربه کارگردانی داشته می تواند در این زمینه به آن کارگردان جوان کمک کند.

فرید در پایان گفت: البته این امر به این معنا نیست که تهیه کنندگانی که تنها به عنوان تهیه کننده فعالیت می کنند، اجازه نداشته باشند که تهیه کنندگی فیلم های اول را برعهده گیرند بلکه صحبت از اولویت‌ها و توانایی‌هاست. به قول معروف «چون که صد آمد نود هم پیش ماست».

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.