پرش به محتوای اصلی

گفتگوی بولتون و داماد ترامپ با محمدبن سلمان درباره خاشقجی

کد خبر 389669
20

کاخ سفید اعلام کرده برخی مقامات آمریکایی در ارتباط با مفقود شدن جمال خاشقجی با محمدبن سلمان، ولیعهد عربستان گفتگو کرده‌اند.

به گزارش بازتاب به نقل از آسوشیتدپرس، «سارا هاکبی سندرز» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که «جرد کوشنر»، مشاور ارشد کاخ سفید و «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی ترامپ در ارتباط با مفقود شدن «جمال خاشقجی»، روزنامه‌نگار معروف سعودی با ولیعهد عربستان بصورت تلفنی گفتگو کرده‌اند.

گفته شده گفتگوی تلفنی جرد کوشنر و جان بولتون با ولیعهد جوان عربستان سعودی روز سه شنبه صورت گرفته است.

پیش از این در واکنش به مفقود شدن جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد محمد بن سلمان در کنسولگری عربستان در ترکیه، برخی نمایندگان کنگره آمریکا خواستار قطع صادرات سلاح به عربستان در صورت اثبات نقش این کشور در مفقود شدن خاشقجی شده بودند.

جمال خاشقجی که رویکردی انتقادی را علیه هیئت حاکمه عربستان داشت در تبعیدی خودخواسته در آمریکا به سر می‌برد و هفته گذشته پس از مراجعه به سفارت عربستان در استانبول برای دریافت مدارک شخصی خود، مفقود شده است.

مقامات امنیتی و پلیس ترکیه کشته شدن خاشقجی در کنسولگری عربستان را بسیار محتمل عنوان کرده‌اند، هرچند عربستان این اتهام را رد می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.