پرش به محتوای اصلی

گزارش 3 رئیس فدراسیون در نشست کمیته 2 نفره ستاد عالی

کد خبر 481074
7

سه‌شنبه هفته جاری روسای 3 فدراسیون برنامه‌های خود را به کمیته دو نفره که برای بازی‌های المپیک تشکیل شده ارائه خواهند کرد.

با تصمیم ستاد عالی بازی‌های المپیک کمیته‌ای 2 نفره متشکل از اصغر رحیمی و علی رغبتی قرار شد نشستی را با فدراسیون‌های المپیکی برگزار کرده و در برنامه‌های آنها را مورد بررسی قرار دهند.

طبق روال، بعد از تشکیل جلسات در این کمیته، روسای و کادر مربیان با حضور در ستاد عالی بازی‌های المپیک به تشریح برنامه‌های خود می‌پردازند.

قرار است روز سه‌شنبه هفته جاری مسئولان فدراسیون‌های تیراندازی، دوومیدانی، قایقرانی با حضور در کمیته ملی المپیک به تشریح برنامه‌های خود تا المپیک 2020 توکیو بپردازند.

به گزارش فارس، کشتی و شمشیربازی آخرین فدراسیون‌هایی بودند که در نشست ستاد حضور داشتند. بنی‌تمیم، بنا و محمدی در این نشست برنامه‌های خود را تا بازی‌های المپیک ارائه و دغدغه‌های خود را مطرح کردند. باقرزاده و پیمان فخری نیز از فدراسیون شمشیربازی برنامه‌های این رشته را تشریح کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.