پرش به محتوای اصلی

گالری نجما میزبان نمایشگاه «هنر عاشورایی» می‌شود

کد خبر 607069
8

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی با عنوان «هنر عاشورایی» از ۲۲ الی ۲۷ شهریور در گالری نجما به نشانی بلوار میرداماد، خیابان البرز، ابتدای خیابان تابان شرقی، پلاک ۴۴ طبقه پنجم جنوبی برگزار می شود.

در این نمایشگاه که با انتشار فرخوان ۳۶ هنرمند در آن شرکت کرده اند تعداد ۵۳ اثر نقاشی، تصویرسازی، نقاشیخط، خوشنویسی، پوستر، نقاشی قهوه خانه ای و عکس به مدت ۶ روز به نمایش درمی‌آید.

به گزارش مهر، در این نمایشگاه، آثاری از پیمان پیروی در رشته نقاشیخط، اسحاق حنیفه در خوشنگاری، محمدرضا حسینی در نقاشی قهوه خانه ای، حسام الدین طباطبایی در تصویرسازی، حسن مرادی در رشته نقاشی خودآموخته و ۳۱ هنرمند و هنرجو از تهران و شهرستان ها به نمایش در می آید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.