پرش به محتوای اصلی

کیهان کلهر کنسرت استانبول را لغو کرد

کد خبر 624756
14

کیهان کلهر نوازنده و آهنگساز شناخته شده موسیقی ایرانی در اعتراض به حمله ارتش ترکیه بر علیه کردهای شمال سوریه کنسرت استانبول خود همراه با «رامبرانت تریو» را لغو کرد.

 

 کیهان کلهر نوازنده و آهنگساز شناخته شده موسیقی ایرانی در حاشیه کنسرت شب گذشته خود که در تالار «فستیوال هال لندن» برگزار شد، در اعتراض به حمله ارتش ترکیه علیه کردهای شمال سوریه کنسرت استانبول خود همراه با «رامبرانت تریو» را لغو کرد.

 

وی حین برگزاری این کنسرت ضمن ابراز تاسف از اقدام ارتش ترکیه گفت: این روزها روزهای سختی برای مردم کرد است. متاسفانه خشونت و جنگی علیه مردم کرد شمال سوریه به راه افتاده که باعث شده تا مردم کرد زیر سرکوب و ستم رنج بکشند. این جنک کشته‌شدگان و آوارگانی به همراه داشته و باعث می‌شود ما شاهد افزایش پناهجویان باشیم. موضوعی که برخی از سیاستمداران آن را متوجه نمی‌شوند.

 

کلهر با اشاره به کنسرت ۲۱ مهر که قرار بود در استانبول برگزار شود بیان کرد: قرار بود همراه با «رامبرانت تریو» طی روزهای آینده کنسرت را در استانبول داشته باشم. اما من به نشانه احترام به برادران و خواهران کرد این کنسرت را لغو می‌کنم. من امشب آخرین را اختصاص به اجرای یک قطعه آوازی داده‌ام که ویژه کودکان کرد درگیر جنگ اجرا می‌شود. به هر حال امیدوارن روزی همه ما در دنیایی زندگی کنیم که در آن خبری از جنگ نبوده و تمام کودکان دنیا در بستری امن بخوابند.

 

کیهان کلهر و مجموعه «رامبرانت تریو» اسفند ماه سال گذشته بود که آلبوم «هنوز پاییز است» را دسترس مخاطبان ایرانی و جهانی خود قرار دادند.«رامبرانت تریو» گروه سه نفره هلندی است که پیانو، درامز و کنترباس سازهای اصلی آن را تشکیل می‌دهند و از مهمترین و موفقترین آنسامبل‌های جز هلند به شمار می‌روند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.