پرش به محتوای اصلی

کیروش با فدراسیون به توافق رسید!

کد خبر 957405
کیروش

کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی تهران را ترک کرده است،سایت فدراسیون فوتبال درباره اینکه کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی می ماند یانه خبری منتشر نکرده است اما به نظر می رسد کارلوس کی روش در تیم ملی ماندنی است.

وزیر ورزش و جوانان در بدو ورود به فرودگاه امام گفته بود اکنون زمان حمایت از تیم ملی و کارلوس کی روش است. او هم چنین پیش تر گفته بود در تیم ملی نماینده رئیس جمهور و دولت است و این بدین معنی است که دولت و شخص رئیس جمهور موافق ادامه حضور کارلوس کی روش در تیم ملی است.

گفته می شود کارلوس کی روش پیش از ترک تهران صحبت هایی با مهدی تاج پیرامون ادامه همکاری با تیم ملی داشت.

ظاهرا قرار است در لیست جدید تیم ملی ۱۱ بازیکنی که پیش از شروع جام جهانی به اردوی تیم ملی دعوت شده بودند بار دیگر به اردوی تیم ملی دعوت شوند و طبیعتا از تیم ملی فعلی یازده بازیکن خط می خورند. از سویی قرار شد این بار یکی از مربیان لیگ برتری دستیار کارلوس کی روش شود. پیش از جام جهانی صحبت از حضور جواد نکونام در اردوی تیم ملی بود که بعد از انصراف جواد نکونام، مارکار آقاجانیان به کادر فنی تیم ملی ملحق شد اما  اینبار نظر فدراسیون فوتبال حضور یک مربی لیگ برتری در کادر فنی تیم ملی است تا اشراف نسبت به لیگ برتر داشته باشد و بتواند به کارلوس کی روش در هدایت تیم ملی کمک کند.

در آینده ای بسیار نزدیک با برگزاری نشست هیات رئیسه تمدید قرارداد کارلوس کی روش از سوی فدراسیون فوتبال رسمی می شود. فدراسیون فوتبال برای تمدید قرارداد کارلوس کی روش می بایست مصوبه هیات رئیسه را داشته باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.