کُند کردن روند پیری با ماده طبیعی «فیستین»

    کد خبر :387260

محققان دریافتند ماده «فیستین»، که به طورطبیعی عامل رنگ دهی در میوه ها و سبزیجات است، می تواند روند پیری را کُند نماید.

به گزارش مهر، داشتن سبک زندگی سالم و رژیم غذایی خوب و ورزش می تواند در حفظ سلامت قلب و سایر اعضای بدن، پوست، مو و حتی شادابی مغز موثر باشد.

تحقیق جدید نشان می دهد ماده طبیعی «فیستین» که به طور طبیعی در میوه ها و سبزیجات وجود دارد، می تواند به طول عمر بیشتر افراد کمک کند.

فیستین از اعضای خانواده فلاوونوئیدهاست، دارای خواص ضدسرطانی بوده و رادیکال های آزاد را از بین می برد. همچنین دارای خواص ضدالتهابی و نوروتروفیک است که به رشد بافت عصبی کمک می کند. به گفته محققان، فیستین موجب کاهش سلول های آسیب دیده شده و طول عمر را افزایش داده و سلامت را بهبود می بخشد.

خیار، توت فرنگی، سیب، خرمالو، انگور و پیاز از جمله منابع حاوی این ترکیب طبیعی هستند.

توت فرنگی دارای بالاترین میزان فیستین است. توت فرنگی مملو از ترکیباتی است که با فشار اکسایشی و التهاب مقابله کرده و به پیشگیری از بیماری کمک می کند. فلاوونوئیهای موسوم به آنتوسیانین ها و آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی به پیشگیری از تشکیل کلسترول بد LDL که می تواند موجب گرفتگی عروق شود هم کمک می کند. ویتامین C موجود در توت فرنگی هم به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. فیستین موجود در توت فرنگی با تحریک مسیرهای سیگنال دهی به تقویت حافظه کمک می کند. به گفته محققان خوردن ۲ وعده توت فرنگی یا بیشتر در هفته می تواند روند زوال عقل را در زنان مسن به تاخیر اندازد.

به گفته محققان، فیستین موجود در خیار از اختلال پیشرونده در حافظه و یادگیری در موش ها پیشگیری کرد. خیار حاوی گروهی از لیگنان هاست که با کاهش ریسک ابتلا به سرطان مرتبط هستند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید