پرش به محتوای اصلی

کودک 2 ساله با شلیک گلوله مادر باردار خود را کشت

کد خبر 1003459
شلیک گلوله

طبق گزارش پلیس در نوروالک، شهری در غرب اوهایو، یک پسر ۲ ساله مادر باردار خود را با شلیک گلوله کشته است.بازرسان اکنون در حال بررسی این موضوع هستند که چگونه این کودک نوپا به اسلحه خانواده دست زده و آن را شلیک کرده است.

شوهر «لورا ایلگ» به پلیس گفت: «او در حالت هیستریک با من تماس گرفت، من نتوانستم هیچ اطلاعاتی از او به دست بیاورم، جز چیزی در مورد پسرم.»به گفته پلیس، کودک به طور تصادفی اسلحه را برداشته و از پشت به مادرش شلیک کرده است.

مادر در هفته ۳۳ بارداری بود. وی به سرعت به بیمارستان منتقل شد، اما پلیس می‌گوید نوزادش پس از عمل سزارین فوت کرد. مادر نیز مرده اعلام شد.پلیس می‌گوید این کودک ۲ ساله نزد پدرش است و تحقیقات همچنان ادامه دارد. همه چیز در تحقیقات نشان می‌دهد که این یک اشتباه غم انگیز بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.