پرش به محتوای اصلی

کودکی که در دیگ نذری افتاده بود جان باخت

کد خبر 116968
29

رییس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌الله طالقانی اهواز از فوت دختر سه ساله اروندکناری که در دیگ نذری سقوط کرده بود، خبر داد.

زهرا بزرگ‌زاده با اشاره به حادثه سقوط دختر سه ساله اهل اروندکنار در دیگ نذری که هفته گذشته رخ داد، اظهار کرد: این کودک حدود ساعت 17 (12 مهرماه) به علت ایست قلبی تنفسی فوت کرد.

وی افزود: اولین و مهم‌ترین فاکتور برای دفاع و جلوگیری از ورود میکروب‌ها به بدن و سیستم ایمنی هر انسان پوست است که متاسفانه 77 درصد پوست این دختر سه ساله بر اثر سوختگی از بین رفته بود.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌الله طالقانی اهواز با بیان اینکه حال این دختر از صبح امروز نامساعد بود، گفت: علی‌رغم تلاش‌ها و تنش‌های فراوان این کودک جان باخت.

ایسنا

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.