پرش به محتوای اصلی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد:

کنترل افزایش قیمت پیاز و سیب‌زمینی با ممنوعیت صادرات

کد خبر 516943
افزایش قیمت پیاز و سیب‌زمینی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با هدف تنظیم بازار و کاهش قیمت پیاز و سیب‌زمینی، ممنوعیت صادرات برای این محصولات اعمال شده است.

عباس تابش در سفر به اردبیل و در نشست با مدیران صنعت، معدن و بازرگانی اردبیل، اظهار کرد: با کنترل‌های انجام شده در مورد حمل و نقل پیاز و سیب‌زمینی و جلوگیری از صادرات این محصولات، قیمت این دو محصول سیر نزولی به خود گرفته و امیدواریم در روزهای آینده قیمت‌ها به روال عادی خود بازگردد.

وی به تولید مناسب پیاز و سیب‌زمینی در کشور اشاره کرد و گفت: هیچ مشکلی از بابت تأمین نیازمندی هموطنان در داخل وجود ندارد و برخی ارسال این محصولات به مناطق سیل‌زده نیز روی افزایش قیمت تأثیرگذار بوده که با به تعادل رساندن قیمت‌ها امیدواریم دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بابت تأمین این محصولات برطرف شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد قیمت مرغ زنده و کشتار روز تصریح کرد: ما با هرگونه افزایش قیمت مرغ در ستاد تنظیم بازار کشور مخالفت کردیم و همچنان قیمت مرغ زنده هفت هزار و 200 تومان و قیمت مرغ کشتار روز نیز 11 هزار و 500 تومان تعیین و اعلام شده و هرگونه افزایش قیمت تخلف محسوب می‌شود.

تابش به تأمین نهاده‌های دامی از سوی جهاد کشاورزی برای دامداران و همچنین مرغداری‌ها اشاره کرد و افزود: بدون افزایش قیمت، تأمین نهاده‌های مورد نیاز در هر دو بخش انجام شده و ما به اندازه کافی نیاز مرغداران و دامداران را برآورد و نسبت به ذخیره‌سازی آن اقدام کردیم.

به گزارش ایسنا، وی به ممنوعیت ورود مرغ زنده بدون فاکتور به مرغداری‌ها اشاره کرد و ادامه داد: با این امر نیز برخورد جدی انجام شده و امیدواریم در روزهای منتهی به ماه مبارک رمضان قیمت مرغ در بازار به وضعیت مناسب و مطلوبی برسد و هیچ‌گونه کمبودی را در این زمینه شاهد نباشیم.

تابش در مورد قیمت دام زنده و همچنین کشتار آن در داخل کشور یادآور شد: ‌به اندازه مورد نیاز دام زنده وارد کشور شده و به تدریج با کشتارهایی که انجام می‌شود، امیدواریم در ماه‌های آینده قیمت‌ها تعدیل شده و مردم بتوانند به راحتی نیاز خود را تأمین کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به برخی دغدغه‌ها و نگرانی‌های ایجاد شده از سوی رسانه‌های استکباری اشاره کرد و گفت: مردم بدون توجه به شایعات به راحتی می‌توانند نیازهای خود را تأمین کنند و ما هیچ‌ مشکلی از بابت تأمین و توزیع مایحتاج مردم در سطح کشور نداریم و امیدواریم در ایام منتهی به ماه مبارک رمضان بدون هیچ‌گونه مشکلی بتوانیم نیاز مردم را در زمینه‌های مختلف تأمین کرده و به دست آنها برسانیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.