پرش به محتوای اصلی

کنایه توئیتری ربیعی به اظهارات پمپئو درباره پیام رهبر معظم انقلاب و آیین «تیشا بئاو»

کد خبر 589991

سخنگوی دولت به اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا در توئیتر واکنش نشان داد.

علی ربیعی سخنگوی دولت در واکنش به اظهارات اخیر مایک پمپئو وزیر امورخارجه آمریکا درباره پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به زائران بیت الله الحرام، در توئیتر واکنش نشان داد و نوشت:

«پمپئو باز هم با فقدان سواد تاریخی، در مقابل پیام حج رهبری معظم با اشاره به شب “تیشا بئاو” به مسئله فلسطین و یهودیان پرداخته و نهیب زدن برسر رژیم کودک کش اسرائیل – که فریضه امت مسلمان در حج است- را منافی با آیین ” شب “تیشا بئاو” دانسته است.

پمپئو نه جامعه ایران را می‌شناسد که شهروندان یهود جایگاه خاص خود را در دل آن دارند و نه تاریخ می‌داند که شهروندان یهودی ما در همه قرون اسلامی و پیشا اسلامی آیین‌های دینی خود را در کمال آزادی به جا آورده و می‌آورند.

پمپئو حتی مفهوم شب تیشابئاو را هم نمی‌فهمد که اگر می فهمید رژیم اسرائیل همان شومی بزرگ است که به یکسان بر یهودیان و مسلمانان فلسطین سایه افکن شده و باید برای رهایی ازآن شومی دعا کرد.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.