پرش به محتوای اصلی

کمک 5.5 میلیارد دلاری مکزیک به بزرگترین شرکت نفتی این کشور

کد خبر 489657
58

دولت مکزیک اعلام کرد 5.5 میلیارد دلار به گروه نفتی پیمکس که به شدت بدهکار است تزریق می کند تا بتواند سرپا بایستد اما کارشناسان معتقدند که این میزان کافی نیست.

دولت مکزیک اعلام کرد 5.5 میلیارد دلار به گروه نفتی پیمکس که به شدت بدهکار است تزریق می کند تا بتواند سرپا بایستد اما کارشناسان معتقدند که این میزان کافی نیست.

رئیس جمهور مکزیک در کنفرانس خبری که امروز در کاخ ریاست جمهوری این کشور برگزار شد اعلام کرد با تمام وجود از شرکت بزرگ نفتی پیمکس مکزیک حمایت خواهد کرد.

به گزارش فارس ،آژانس اعتبار سنجی فیتچ یک بار دیگر رتبه پیمکس را کاهش داده است و اعلام کرد بدهی این شرکت بالغ بر 100 میلیارد دلار است و این موجب افزایش نگرانی سرمایه گذاران در این شرکت شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.