پرش به محتوای اصلی

کمدین محبوب خندوانه در «باز یافتی‌ها»

کد خبر 419885
9

نمایش «باز یافتی‌ها» به کارگردانی رضا حیدری، آذر ماه در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه می‌رود.

تاکنون حضور امیر کربلایی‌زاده و الهام شعبانی در این نمایش قطعی شده است و دیگر بازیگران این نمایش به زودی معرفی می‌شوند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: میهمانانى به یک میهمانى در ناکجا آباد دعوت شده‌اند، نه میهمان و نه میزبان مى دانند اینجا کجاست میخى زنگ زده، سرنگى شکسته شده، سیگارى کشیده شده، آدامسى جویده شده و یکى که گوشه‌اى کنارى نظاره مى کند.

رضا حیدری که طراح نور مطرحی در تئاتر است، تاکنون طراحی نور سیصد و پنجاه تئاتر را بر عهده داشته است و ۴۵ جایزه، دیپلم افتخار و لوح سپاس را از آن خود کرده است.

«سقراط» (حمیدرضا نعیمی)، «مردی برای تمام فصول» (بهمن فرمان آرا)، «باغ دلگشا» (حمیدرضا آذرنگ)، «اپرای فلوت سحر آمیز» (دایانا اداما) و «اپرای اشک‌ها و لبخندها» (هادی قضات) از جمله آثاری هستند که حیدری طراحی نور آن را بر عهده داشته است.

گفتنی است؛نمایشنامه «باز یافتی‌ها» توسط رضا حیدری به نگارش در آمده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.