پرش به محتوای اصلی

کمبود تجهیزات چشم پزشکی در بیمارستان ها

کد خبر 237461
35

رئیس انجمن چشم پزشکی ایران با اشاره به بدقولی بیمه ها در پرداخت مطالبات بیمارستان ها وضعیت تجهیزات چشم پزشکی در مراکز دولتی و خصوصی را نامناسب عنوان کرد.

دکتر محمود جباروند در نشست خبری دومین همایش بهاره چشم پزشکی که قرار است ۲۹ تا ۳۱ فرودین ۹۷ در مرکز همایش های رازی برگزار شود، گفت: متاسفانه بیمارستان های دولتی و حتی خصوصی به علت دیرکرد پرداخت مطالبات از سوی بیمه ها با مشکلات عدیده ای مواجه شده اند.

وی ادامه داد: بیمارستان های دولتی در حال حاضر توان خرید تجهیزات مورد نیاز چشم پزشکی را ندارند و حتی برای خرید لوازم مصرفی روزانه با مشکل مواجهند.

جباروند تاکید کرد: برخی از بیمارستان ها به جای بدهی خود به شرکت های تجهیزات پزشکی، اوراق مشارکت داده اند که البته این اوراق نقد نبوده و در نتیجه مشکلاتی را در همکاری با بیمارستان ها به وجود آورده است.

وی به ضرورت تامین نقدینگی بیمارستان ها تاکید کرد و گفت: مطمئنا اگر مشکل پرداخت بیمه ها حل نشود از نظر تجهیزات چشم پزشکی با وضعیت بدتری مواجه خواهیم شد.

جباروند در ادامه در خصوص اختلاف نظری که اوپتومتریست ها با چشم پزشکان داشتند، افزود: خوشبختانه این مشکل با ابلاغیه وزارت بهداشت حل شده و در حال حاضر هر دو گروه وظایف خود را می دانند.

وی توضیح داد: مشکل ما این بود که اوپتومتریست ها در امور تشخیصی و درمانی چشم پزشکی دخالت می کردند در حالی که این موضوع در اختیار چشم پزشکان است.

جباروند ادامه داد: اوپتومتریست ها وظایفی همچون تشخیص عیوب انکساری و تجویز عینک را بر عهده دارند والبته با ارفاق وزارت بهداشت موضوع تجویز لنز تماسی به اوپتومتریست ها محول شده که البته باید برای تجویز لنز تماسی فرد توسط چشم پزشک معاینه و به اوپتومتریست معرفی شود.

رئیس انجمن چشم پزشکی ایران در خصوص حوادث چهارشنبه آخر سال نیز گفت: بهترین راه پیشگیری و خودداری از ترددهای غیرضرور در این روز و شب است.

به گزارش مهر، وی با اشاره به اینکه بیشترین آسیب دیدگان چشمی در حوادث چهارشنبه آخر سال افراد تماشاچی این قبیل مراسم بودند افزود: سوختگی های پلک و مژه و در برخی موارد پارگی و خونریزی داخل چشم از جمله حوادث چشمی چهارشنبه آخر سال بوده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.