پرش به محتوای اصلی

کلوت‌ های دشتی بوشهر به ثبت ملی رسید

کد خبر 824304
168928640

کوه مند دارای زیباترین و بزرگترین کلوت‌ها و کوآستاهای ایران است که بر اثر فرسایش باد و آب تشکیل شده است و تعداد قابل توجهی از این کلوت‌ها بین روستاهای درازی و چاووشی شهرستان دشتی دیده می‌شود.

مسئول ثبت آثار اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر گفت: کلوت‌ ها و دودکش‌های مند شهرستان دشتی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

سودابه معموری شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: کلوت‌ ها و دودکش‌های واقع در منطقه مند دشتی با شماره ۸۳۹ برای نخستین بار در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

وی افزود: کوه مند دارای زیباترین و بزرگترین کلوت‌ها و کوآستاهای ایران است که بر اثر فرسایش باد و آب تشکیل شده است و تعداد قابل توجهی از این کلوت‌ها بین روستاهای درازی و چاووشی شهرستان دشتی دیده می‌شود.

معموری بیان کرد: این آثار که با نام یاردانگ نیز خوانده می‌شود در بخش مرکزی شهرستان دشتی قرار دارد و سالانه پذیرای گردشگران بسیاری در زمینه طبیعت گردی است.

مسئول ثبت آثار اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر با بیان اینکه سال گذشته ۲۳ اثر فرهنگی، تاریخی و طبیعی این استان در فهرست آثار ملی ثبت شد، گفت: از این شمار سه اثر طبیعی استان در سال ۹۹ به ثبت رسید.

وی یادآورشد: پیش از این ۴۰۷ اثر فرهنگی و طبیعی استان بوشهر ثبت ملی شده‌ است که از این شمار ۷۰ اثر ناملموس، ۱۲ شی منقول، هفت اثر طبیعی و ۳۱۸ اثر نامنقول است.

منبع: ایرنا

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.