پرش به محتوای اصلی

کلاغ‌ها در جیمز پارک شکار شاگردان پپ شدند/سیتی‌زن همچنان روی ساعت برد

کد خبر 185610
4

من‌سیتی با غلبه بر نیوکاسل نیم فصل دوم را همچنان روی ساعت پیروزی آغاز کرد.

از سری رقابت‌های لیگ برتر انگلیس و در چارچوب هفته بیستم از ساعت 23 و 30 دقیقه منچستر‌سیتی در ورزشگاه جیمز پارک به مصاف نیوکاسل رفت.

من‌سیتی صدرنشین بلامنازع لیگ جزیره در ادامه روند برد‌های متوالی خود در این مصاف با نتیجه یک بر صفر برکلاغ‌ها غلبه کرد و هجدهمین پیروزی پیاپی را کسب کرد.

برای من‌سیتی استرلینگ در دقیقه 31 تک گل بازی را به ثمر رساند تا همچنان سیتی‌زن روی ساعت برد لیگ جزیره را سپری کند.

نکته مهم در مورد بازی اینکه داور تنها یک بار از کارت زرد خود در طول بازی استفاده کرد و تنها گایل در دقیقه 75 از نیوکاسل کارت زرد نشان داد تا من‌سیتی بدون هیچ خسارتی بازی را به پایان برساند.

به گزارش فارس، در جدول لیگ برتر جزیره من سیتی با 58 امتیاز در صدر قرار دارد و نیوکاسل با 18 امتیاز پانزدهم است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.