پرش به محتوای اصلی

کلاشینکوف از پهپاد هوشمند رونمایی کرد

کد خبر 445090
33

شرکت کلاشینکوف از دو پهپاد هوشمند رونمایی کرد که مجهز به سیستم شناسایی خودکار هستند و می توانند از فاصله ۶۲ مایلی اطلاعات هر کشتی را جمع آوری کنند.

کلاشینکوف از یک جفت پهپاد هوشمند رونمایی کرد که برای حفاظت از دارایی های روسیه در قطب شمال طراحی شده اند. این پهپادها به طور مداوم محیط تحت نظر را رصد می کنند.

پهپادهای مذکور ZALA نام دارند و مجهز به سیستم شناسایی خودکار هستند که می تواند اطلاعات درباره یک کشتی را از فاصله ۶۲ مایلی جمع آوری کند.

ولادیمی دیمیتریف مدیر ارشد اجرایی گروه کلاشینکوف در این باره می گوید: پهپادهای ZALA Arctic می توانند فعالیت های نظامی و مدنی مختلفی را برای تحقیقات در منطقه قطبی انجام دهند، ایمنی حمل و نقل دریایی را تامین کنند و یک سیستم کامل برای رصد سواحل قطبی و آب های آن فراهم کنند.

این دو پهپاد می توانند اطلاعاتی مانند نام، اندازه، مسیر و سرعت درباره هر کشتی را برای اپراتورهای خود ارسال کنند.

به گزارش مهر ،به هرحال به نظر می رسد این پهپادها دوربین عکسبرداری ۲۴ مگاپیکسلی با لنزهای قابل تعویض دارند. همچنین یک دوربین فیلمبرداری در پهپادهای مذکور وجود دارد. باتری آن نیز ۵ سال دوام دارد.

به گفته مدیر ارشد اجرایی گروه کلاشینکوف، اپراتورهای این پهپادها در یک ماژول مخصوص در یک کانتینر دریایی نگهداری می شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.