پرش به محتوای اصلی

کشف یک‌هزار قطعه مرغ قاچاق در فامنین

کد خبر 489662
48

فرمانده انتظامی شهرستان فامنین از کشف یک‌هزار قطعه مرغ قاچاق و فاقد مجوز در این شهرستان خبر داد.

علی‌حسن حیدری امروز در همدان اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان فامنین حین کنترل محور‌های مواصلاتی و اجرای ایست و بازرسی مقطعی به یک دستگاه کامیون مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی‌های صورت گرفته از این کامیون، یک‌هزار قطعه مرغ قاچاق و فاقد مجوز بهداشتی کشف و یک متهم نیز در این خصوص تحویل مرجع قضایی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان فامنین با اشاره به اینکه مرغ‌های قاچاق کشف شده به اداره دامپزشکی منتقل شدند افزود: کارشناسان ارزش این محموله قاچاق را ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند.

به گزارش «تابناک» وی در پایان گفت: پلیس با اقتدار کامل در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و تامین امنیت شهروندان با قانون‌شکنان برخورد خواهد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.