پرش به محتوای اصلی

کشف محموله قاچاق به ارزش بیش از 12 میلیارد ریال

کد خبر 609
11

فرمانده مرزبانی استان کردستان از کشف بیش از 2 هزار دستگاه تلفن همراه و تبلت قاچاق به ارزش افزون بر 12 میلیارد ریال در مرز بانه خبر داد.

سردار کیومرث شیخی فرمانده مرزبانی استان کردستان اظهار کرد: در راستای حراست و کنترل مرزهای استان، مرزبانان هنگ بانه در پاسگاه مرزی چومان با کمین در مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان، یک دستگاه خودرو حامل بار قاچاق را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران ضمن توقیف خودرو، سرنشین آن را نیز دستگیر کردند.

این مقام ارشد در مرزبانی کردستان تصریح کرد: مرزبانان در بازرسی دقیق خودرو، دو هزار و 98 دستگاه تلفن همراه و 74 دستگاه تبلت در مارک‌های مختلف را کشف کرده و مانع ورود غیرقانونی این محصول قاچاق به کشور شدند.

سردار شیخی بیان کرد: پدیده قاچاق لطمات جبران ‌ناپذیری بر پیکره اقتصادی و اجتماعی جامعه وارد کرده و در این راستا مرزبانان این استان، شبانه روز در سخت‌ترین شرایط جوی و جغرافیایی برای حفظ و حراست مرزها تلاش می‌کنند.

گفتنی است، بر اساس نظر کارشناسان ارزش کالای کشف شده بیش از 12 میلیارد ریال برآورد شده است.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.