پرش به محتوای اصلی

کشته‌های مسکن مهر به ۱۰۰ نفر رسید/ ۱۵ هزار واحد روستایی و ۴ هزار واحد شهری تخریب کامل شدند

کد خبر 150997
97

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه از رسیدن تعداد کشته شده‌های مسکن مهر سرپل ذهاب به 100 نفر خبر داد.
مجتبی نیک کردار، معاون عمرانی استاندار کرمانشاه اظهار داشت: دو ساختمان مسکن مهر در سرپل ذهاب به طور کامل فرو ریخت و 100 نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند.

وی تاکید کرد: در حالی که کمک‌های مردمی در برخی اقلام به نقطه اشباع رسیده است، در برخی اقلام دیگر کمبود وجود دارد. از این رو بهتر است هموطنان به جای ارسال شخصی کمک‌ها آنرا در اختیار نیروهای هلال احمر قرار دهند تا عملیات امدادرسانی به نحو موثر انجام شود.

به گزارش نامه نیوز،معاون عمرانی استاندار کرمانشاه خاظر نشان کرد: در اثر زلزله 25 هزار واحد روستایی و 4 هزار واحد شهری به طور کامل تخریب شدند.

تاکید کرد: عملیات بازسازی از امروز آغاز می‌شود و خسارت دیدگان می‌توانند برای دریافت وام مراجعه کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.