پرش به محتوای اصلی

کرونا جان ۲ ایرانی دیگر را گرفت

کد خبر 968563
کرونا جان ۲ ایرانی دیگر را گرفت

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جان باختن دو هموطن دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته و شناسایی ۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ مطابق معیارهای قطعی تشخیصی خبر داد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، آخرین آمارهای شیوع کرونا، ابتلا، مرگ‌ومیر و واکسیناسیون در ایران تا امروز جمعه سی دی‌ماه را به شرح زیر اعلام کرد:

تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۶۴۴ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۱۹۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۷۳۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۵۷۳ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۳۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۱۶۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۳۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۶ هزار و ۹۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۱۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۸۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

به گزارش ایلنا، در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۹۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

آمار کرونا

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.