پرش به محتوای اصلی

کرباسیان: به دنبال کسب درآمد از محل افزایش نرخ ارز نیستیم

کد خبر 165755
20

وزیر اقتصاد با بیان اینکه حفظ ارزش پول ملی برای دولت مهم است، می‌گوید که دولت قصد افزایش درآمد از محل افزایش نرخ ارز را ندارد.

مسعود کرباسیان که ۱۳ آذرماه در یک برنامه زنده تلویزیونی حضور یافته بود، اظهار کرد: تصمیم داریم تا یک ماه آتی نماد بسته‌ نداشته باشیم و برنامه داریم مشکل ۱۴ شرکتی که نماد آنها بسته است را حل کنیم. مجامع بانک‌ها در حال برگزاری است و ان‌شاءالله طی چند هفته آینده همه مجامع بانک‌ها برگزار خواهد شد.

وی درباره واگذاری اموال مازاد بانک‌ها هم گفت: واگذاری اموال مازاد بانک‌ها یک تکلیف است و کمیته ویژه زمان‌بندی واگذاری اموال مازاد ایجاد می‌شود. بانک‌ها طی سال گذشته تاکنون بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان از اموال مازاد خود را فروخته‌اند. بانک‌های ملی و تجارت، لیست اموال مازاد خود را داده‌اند و سپه نیز در حال نهایی‌سازی گزارش خود است. سایر بانک‌ها را نیز ملزم کرده‌ایم به سرعت گزارش دهند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: شاخص بازار سهام طی مدت اخیر توانست به قله تاریخی خود برسد. طی ۱۰۰ روز فعالیت دولت شاخص کل ۱۱ درصد رشد داشته و طی این مدت هیج نوسان جدی‌ای نداشته است.

کرباسیان گفت: از ابتدای سال ۹۶ تاکنون بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، بیش از ۶۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا،وی افزود: به عنوان وزیر اقتصاد خود را مسئول حفظ ارزش پول ملی می‌دانم و به مردم اطمینان می‌دهم که دولت به دنبال جذب منابع مالی از محل افزایش نرخ ارز نیست.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.