پرش به محتوای اصلی

کدام ایرلاین‌ها در طول پرواز اینترنت رایگان ارائه می‌دهند؟

کد خبر 376442

رئیس جمهور در جلسه با مدیران ارشد رسانه ای آمریکا نسبت به اظهارات یکی از مقامات آمریکایی در خصوص حادثه تروریستی اهواز واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز اسماعیلی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی رئیس جمهور در توییتر خود، نوشت: «روحانی در جلسه با مدیران ارشد رسانه ای آمریکا: یکی ازمقامات آمریکا حرف عجیبی زد و گفته جنایت تروریستها در اهواز، نتیجه رفتار دولت ایران است! اگر اینطور است؛ آیا مردم آمریکا هم نباید دولت خود را مسوول حادثه تروریستی یازده سپتامبر بدانند!؟

ترامپ حداقل ۴ اقدام غلط انجام داد. خروج از برجام و نادیده گرفتن تعهدات بین المللی، فشار به کشورها برای عدم همکاری با ما. تحریم مردم و دخالت در امور داخلی ایران. قبل از اینکه از گفتگو سخن بگوید؛ باید به عقب برگردد.»

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.