پرش به محتوای اصلی

فرمانده نیروی انتظامی عنوان کرد

کاهش ۳۰ درصدی فوتی‌ها در تصادفات نوروزی

کد خبر 527890
تصادفات نوروزی

فرمانده نیروی انتظامی گفت: طبق آمار ۱۴ درصد افزایش سفر در نیمه اول تعطیلات و ۱۳ درصد کاهش در نیمه دوم تعطیلات داشتیم و ۳۰ درصد کاهش فوتی‌ها را در تصادفات نوروزی داشتیم.

سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی صبح امروز در همایش فرماندهان و رؤسای ناجا که در ستاد فرماندهی ناجا برگزار شد اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش بررسی آخرین وضعیت کشور، اقدامات انجام شده در سال گذشته و تبیین اولویت‌های ناجا است.

وی افزود: در سال ۹۷ که با فراز و نشیب‌های متعددی همراه بود پلیس خوش درخشید، هم در اعتراضات مردمی و هم در بحث ارز و مسائل مربوط به آن ناجا به خوبی اوضاع را مدیریت کرد. هیچکدام از تجمعات منجر به یک شورش و یا عمل بزرگی نشد و به نفع مردم به پایان آمد.

فرمانده ناجا تصریح کرد: سال گذشته عملیات بزرگ اربعین را داشتیم که بیش از ۲ میلیون زائر به سلامت و با امنیت کامل به عتبات مشرف شدند و به کشور برگشتند.

سردار اشتری تصریح کرد: روز ۲۲ بهمن که یک روز تماشایی بود و با امنیت کامل برگزار شد و بعد از آن چهارشنبه سوری بود که باز هم با حضور کامل همکاران به خوبی برگزار شد.

وی ادامه داد: حضور پلیس در نوروز چشمگیر بود و طبق آمار ۱۴ درصد افزایش سفر در نیمه اول تعطیلات و ۱۳ درصد کاهش در نیمه دوم تعطیلات داشتیم و ۳۰ درصد کاهش فوتی‌ها را در تصادفات نوروزی داشتیم.

به گزارش مهر، فرمانده ناجا گفت: به دلیل اینکه پلیس برای نوروز آماده بود توانست زودتر از هر نهادی در مناطق سیل زده حاضر شود و به هموطنان خدمت رسانی کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.