پرش به محتوای اصلی

کاهش قیمت نفت اوپک به ضرر عربستان است

کد خبر 60529
17

نماینده ی سابق ایران در اوپک کاهش قیمت نفت را با توجه به قرار داد های جدید عربستان به ضرر این کشور دانست .

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد علی خطیبی با اشاره به سابقه عربستان در شناور کردن تولید نفت افزود : در دهه 80 عربستان به منظور تثبیت قیمت نفت تولید را در سطح معیین نگه داشت و با توجه به شرایط باازار تولید را کم و زیاد نمود .

وی کاهش احتمالی نفت عربستان را در راستای تثبیت قیمت 50 دلاری هر بشکه نفت دانست و افزود : سقف تعیینی اوپک برای تولید نفت هر کشور به صورت حداکثری است و اگر اعضا کمتر از مقدار تعیینی تولید کنند مشکلی ایجاد نخواهد شد و کاهش تولید نفت عربستان با افزایش تولید دو کشور نیجریه و لیبی در حال جبران است .

نماینده ی سابق ایران در اوپک سیاست نفتی عربستان را تخریبی ارزیابی نکرد و افزود : در گذشته عربستان اجازه نمی داد تولید کاهش یافته و قیمت ها بهتر شود ولی در حال حاضر با توجه به تعهداتی که در قالب قراردادها برعهده گرفته سعی در جلوگیری از کاهش قیمت ها دارد و در این راستا رایزنی هایی با روسیه برای کاهش تولید انجام داده است .

وی افزود : تولید نفت شیل آمریکا افزایش پیدا کرده و این یک خطر جدی برای قیمت اوپک محسوب می شود و اعضای اوپک تمام سعی خود را میکنند تا قیمت هر بشکه نفت به زیر 40 دلار سقوط نکند .

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.