پرش به محتوای اصلی

کاهش دما در شمال کشور

کد خبر 552636
16

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی با اشاره به کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور طی پنج روز آینده، از احتمال بارش پراکنده و وزش شدید باد در برخی مناطق کشور خبر داد.

احد وظیفه  اظهارکرد: بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی درپنج روز آینده، در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان‌های واقع در شمال غرب، استان‌های واقع در زاگرس مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز افزایش ابر، رگبار پراکنده باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: در پنج روز آینده، در شمال سیستان و بلوچستان به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید، همراه با گرد و خاک خواهیم داشت.

مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی افزود: طی روزهای یکشنبه تا سه‌شنبه (۱۹ تا ۲۱ خرداد) در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

وظیفه با اشاره به اینکه امشب در تهران هوا صاف تا کمی ابری و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود، گفت: فردا ( ۱۸ خرداد) هوای تهران کمی ابری، در بعدازظهر همراه با افزایش ابر در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. دمای هوا در گرمترین زمان به ۳۹ درجه سانتیگراد و خنک‌ترین زمان به ۲۶ درجه سانتیگراد می‌رسد. همچنین پس‌فردا (۱۹ خرداد) آسمان پایتخت قسمتی ابری، گاهی همراه با وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر با احتمال بارش پراکنده با بیشترین و کمترین دمای ۳۸ و ۲۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.