پرش به محتوای اصلی

کاهش ۲۵۰ هزار تومانی بهای سکه

کد خبر 740566
کاهش-۲۵۰-هزار-تومانی-بهای-سکه

در روز آرام بازار ارز، امروز (شنبه، اول شهریور) بازار طلا شاهد شکسته شدن مقاومت قیمت‌ها و کاهش تدریجی بهای سکه و طلا بود.

امروز در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه، سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز کاهش بهای ۲۵۰ هزار تومانی داشت و به ارزش ۱۰ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان در بازار مبادله شد. نیم سکه به بهای پنج میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، ربع سکه به قیمت دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و هر قطعه سکه یک گرمی نیز با ارزش یک میلیون و ۶۷۰ هزار تومان معامله شدند.

کاهش قیمت ها در بازار طلا هم باعث شد تا یک گرم طلای خام ۱۸عیار به ارزش یک میلیون و ۲۹ هزار تومان فروخته و هر مثقال طلا نیز با قیمت چهار میلیون و ۴۶۰ هزار تومان معامله شود.

به گزارش ایرنا، اما در بازار جهانی، امروز اونس طلا تمایل خود برای تثبیت در کانال یک هزار و ۹۰۰ دلاری را نشان داد و با بهای یک هزار و ۹۴۱ دلار مبادله شد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.