پرش به محتوای اصلی

کانته ملی‌پوش فرانسه به الاتحاد پیوست

کد خبر 1003109
کانته الاتحاد

هافبک فرانسوی پیشین چلسی بعد از پایان قراردادش با این تیم راهی لیگ عربستان شد تا پیراهن الاتحاد را برتن کند.

سرانجام همچنان که پیش‌بینی می‌شد انگولو کانته تصمیم گرفت که پیراهن الاتحاد عربستان را برتن کند.

باشگاه الاتحاد با منتشر کردن عکسی از کانته با پیراهن این تیم انتقال او را رسما اعلام کرد.

الاتحاد ویدیویی از کانته را منتشر کرد که در آن می‌گوید: به اخبار دروغ گوش ندهید. من اینجا هستم و به الاتحاد پیوستم.

به این ترتیب الاتحاد دومین خرید بزرگ و سرشناس خود را در تابستان جذب کرد. این تیم پیش از این هم با کریم بنزما، کاپیتان سرشناس رئال مادرید قرارداد امضا کرده بود.

انگولو کانته بعد از ۷ فصل حضور در چلسی و کسب جام‌های مهم داخلی و اروپایی تصمیم به جدایی از این تیم گرفت. قرارداد او با آبی پوشان لندنی به پایان رسیده بود و او به صورت آزاد راهی الاتحاد شد.

به گزارش ایسنا، الاتحاد فصل قبل توانست قهرمانی در لیگ عربستان را به دست آورد و در فصل جدید با جذب بازیکنان سرشناس به دنبال قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.