پرش به محتوای اصلی

کامبیز دیرباز بازیگر نقش شهید جهان آرا می‌شود

کد خبر 35043
112

کامبیز دیرباز به عنوان بازیگر نقش شهید جهان آرا در سومین تریلوژی پرتره نگاری ایوب آقاخانی معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر و سرپرست گروه تئاتر پوشه از قطعی شدن بازیگر نقش شهید محمدجهان آرا در سومین حلقه از تریلوژی پرتره نگاری های جنگ خود خبر داد و گفت: این نقش حساس را کامبیز دیرباز، بازیگر تئاتر، سینما و تلوزیون ایفا خواهد کرد.

آقاخانی افزود: دیرباز ۱۸ سال پیش با ایفای نقش سیاوش در مجلس «سیاوش خوانی» امیر دژاکام به طور جدی در تئاتر حضور پیدا کرد و امروز نیز در نقش یک قهرمان ملی تاریخ جنگ تحمیلی کشورمان به کارگردانی بنده روی صحنه می رود.

وی در پایان با اشاره به اینکه این نمایش سومین حلقه از تریلوژی پرتره نگاری هایش است، اظهار کرد: بعد از شهید احمد کشوری و شهید مصطفی چمران، شهید محمد جهان آرا آخرین و سومین پرتره جنگی است که به نگارش آن پرداختم.

نمایش جدید گروه تئاتر پوشه، نیمه دوم شهریور ماه ۱۳۹۶ همزمان با هفته دفاع مقدس در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

به زودی عوامل و نام اصلی این نمایش اعلام می شود. کامبیز دیرباز آخرین بار هشت سال پیش با نمایش «یک زن، یک مرد» به کارگردانی آزیتا حاجیان روی صحنه تئاتر رفته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.