پرش به محتوای اصلی

چه افرادی کابینه روحانی را ترک خواهند کرد؟

کد خبر 327111
10

غلامرضا مصباحی مقدم ضمن استقبال از توجه دولت به موضوع ترمیم کابینه گفت: ما نیازمند تغییر افراد و رویکردها در وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، سازمان مدیریت برنامه و مشاور اقتصادی رئیس جمهور هستیم.
وضعیت اقتصادی کشور خوب نیست و مسئولان امر در تلاش هستند تا با استفاده از راهکارهای مناسب از بار مشکلات مالی مردم بکاهند. کارشناسان اصرار دارند که یکی از راهکارهای مناسب ایجاد تغییر و تحول در تیم اقتصادی است. دو نامه اخیر نمایندگان مجلس به رئیس جمهور یا شعارهای «استعفا» ، «استعفا» در آن جلسه ای که با حضور ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی برگزار شده بود تنها دو نمونه از پافشاری های موجود برای ترمیم کابینه است.

حسن روحانی رئیس جمهور طی ماه های گذشته با وجود همه مشکلات سعی کرده است که با تیم فعلی خود به کار ادامه داده و دست به ترکیب کابینه نزد. به خصوص اینکه گفته می شود جریانی در درون دولت قصد سوءاستفاده از وضعیت را داشته و می خواهد که با تغییر برخی از اعضای کابینه تسلط خود را بر دولت بیشتر کند. این شایعه صحت داشته باشد یا نه فرقی ندارد زیرا آنطور که محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور روز چهاشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت گفت، روحانی مشغول تامل و بررسی برای تغییر کابینه است.

واعظی گفته بود که هنوز مشخص نیست کدام یک از وزرا یا چند نفر از آن ها تغییر می کنند اما حدس زدن در این باره کار سختی نیست. ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در صدر فهرست احتمالی قرار دارد و بعد از آن نوبت به وزرای اقتصاد، صنعت و معدن می رسد. کارشناسان و فعالان اقتصادی و سیاسی تمایل دارند که محمد باقرنوبخت رئیس سازمان مدیریت برنامه و بودجه نیز در جریان تحولات پیش رو از دولت کنار گذاشته شود. غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در گفت و گو با نامه نیوز نام مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور را نیز به این فهرست می افزاید.
او در پاسخ به این پرسش که بهتر است تغییرات از کجا شروع شود ، گفت: « ما در سه نهاد وزات اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان مدیریت نیازمند تغییر افراد و رویکردها هستیم. البته مشاور اقتصادی رئیس جمهور نیز نیازمند تغییر است».

به گزارش نامه نیوز،مصباحی مقدم افزود: « باید کسانی به میدان آیند که رویکرد آن های اقتصاد انقلابی زمان جنگ باشد. اقتصاد مقاومتی. ما به اقتصادی نیاز داریم که بتواند مسائل را مدیریت کرده و ما را از این برهه حاضر به سلامت خارج است».

وی ضمن استقبال از توجه رئیس جمهور به موضوع ترمیم کابینه، گفت: « من معتقد هستم که این تغییر فضای تازه ای را در افکار عمومی به وجود می آورد و اعتماد عمومی را برمی انگیزد».

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: « افراد با تجربه ای در کشور داریم که می توانند در شرایط بحران مسائل را مدیریت کنند. البته اکنون در شرایط چندان بحرانی قرار نداریم اما در عین حال نیازمند کسانی هستیم که بتوانند چنین شرایطی را مدیریت کنند. »

مصباحی مقدم در پاسخ به این پرسش که منظور شما از افراد باتجربه و توانمند دقیقا چه کسانی هستند، گفت: « اگر لازم بدانند از ما استعلام می کنند و ما نیز به دولت مشورت می دهیم».

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.