پرش به محتوای اصلی

چه اسناد مهمی در حادثه آتش سوزی میدان حسن‌آباد سوخت؟

کد خبر 577619
67

سردفتر ۳۹ تهران با اشاره به حادثه اتش سوزی روز چهارشنبه میدان حسن آباد، تعداد دفاترجاری این دفترخانه را که در این حادثه از بین رفته است بیش از ۷۰۰ دفتر برشمرد و گفت: علاوه براین تعداد، اسناد ارزاشمندی از جمله سندهای مربوط به آیت الله کاشانی و دکتر مصدق نیز طعمه حریق شد.

علیرضا پناهی د، اجرای طرح ثبت الکترونیک اسناد را گام بسیار مهمی برای حفاظت اسناد مردم دانست و از اینکه این طرح بطور کامل اجرایی نشده است انتقاد کرد.

او تعداد دفاتر قدیمی در تهران و کل کشور را قابل توجه دانست و افزود: خطر بروز حریق و آتش سوزی همیشه وجود دارد.

پناهی خاطرنشان کرد: هرچند با اجرایی شدن ثبت اسناد الکترونیک دغدغه از بین رفتن اسناد و مدارک مردم از بین رفته است اما همچنان از رییس جدید سازمان ثبت درخواست می‌کنیم اسکن دفاتر ثبت اسناد رسمی را در دستور کار این سازمان قرار دهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.