پرش به محتوای اصلی

چرخش استقلال به سمت مربی ایتالیایی؛ آیا نیمکت آبی‌ها دوباره خارجی می‌شود؟

کد خبر 1191728
استقلال

باشگاه استقلال در تلاش است تا پس از جدایی ریکاردو سا پینتو، یک سرمربی خارجی را به عنوان مربی دائم روی نیمکت این تیم بنشاند.

شایعات حاکی است گزینه ایده‌آل مدیران استقلال یک مربی ایتالیایی است تا پس از آندره‌آ استراماچونی، دوباره حال و هوای ایتالیایی روی نیمکت آبی‌ها برقرار شود.

با این حال، حضور مربیان و بازیکنان خارجی در لیگ برتر ایران با چالش‌های متعددی روبروست. ناامنی‌ها و وضعیت پرابهام منطقه خاورمیانه، سخت‌گیری‌های سفارتخانه‌ها و نگرانی از ثبات محیط کاری باعث شده استقبال مربیان مطرح خارجی از ایران کم‌رنگ شود.

این وضعیت باعث شده حتی گزینه‌های متوسط نیز برای حضور در ایران، قراردادهای سنگین و پر از بندهای خاص مثل فورس ماژور و آپشن‌های متعدد درخواست کنند. تجربه گذشته، مانند حضور ریکاردو سا پینتو با قرارداد نجومی و عملکرد ضعیف، نشان داده که باشگاه‌ها برای استخدام مربیان خارجی مجبور به پرداخت هزینه‌های بالا می‌شوند و این ریسک همواره وجود دارد که نتیجه دلخواه حاصل نشود.

بنابراین، تصمیم استقلال برای جذب یک سرمربی خارجی جذاب، هم هیجان‌انگیز و هم چالش‌برانگیز است و باید دید آیا نیمکت این تیم در فصل جاری دوباره طعم ایتالیایی خواهد گرفت یا خیر.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.