پرش به محتوای اصلی

چرا «نون خ» بلافاصله بعد از «پایتخت» پخش می‌شود؟

کد خبر 702938
چرا-«نون-خ»-بلافاصله-بعد-از-«پایتخت»-پخش-می‌شود؟

در گفتگویی که با تهیه‌کننده سریال «نون خ» انجام و توسط روابط عمومی سریال منتشر شده است، دلیل تغییر زمان پخش توضیح داده شده است. «نون خ» طبق برنامه قرار بود ماه رمضان پخش شود.

مهدی فرجی در این باره می‌گوید: فصل دوم سریال «نون خ» در ۱۷ قسمت آماده شده است که با تصمیم مسئولان سازمان صدا و سیما و مدیران شبکه یک، پخش آن از روز چهارشنبه (۲۰ فروردین ماه) و همزمان با جشن‌های نیمه شعبان آغاز می‌شود.

وی درباره اینکه قرار بود این سریال در ۲۵ قسمت و درماه مبارک رمضان پخش شود و چرا زمان پخش و تعداد قسمت‌ها تغییر کرده است؟ گفت: با توجه به گسترش ویروس کرونا و لزوم حفظ سلامت بازیگران و عوامل این سریال تصمیم گرفتیم تا تصویربرداری و تولید آن را پیش از نوروز به اتمام برسانیم.

به گزارش خبرآنلاین،تهیه‌کننده «نون خ» ادامه داد: از سوی دیگر به دلیل گسترش ویروس کرونا و همچنین اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، مردم بیشتر در منازل حضور دارند و سازمان صداوسیما تصمیم گرفت تا پخش این سریال را زودتر از موعد و از نیمه شعبان آغاز کند و فصل دوم سریال نون خ. به جای ماه مبارک رمضان در هفته‌های پایانی ماه شعبان پخش شود.

بر این اساس، سریال «نون خ» از ۲۰ فروردین ماه هر شب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.