پرش به محتوای اصلی

چالش جدی در تأمین واکسن آنفلوآنزا؛ افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت و کمبود برای گروه‌های پرخطر

کد خبر 1165644
چالش جدی در تأمین واکسن آنفلوآنزا

با آغاز فصل سرما و افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا، تأمین واکسن این بیماری با مشکلات جدی روبه‌رو شده است.

حذف ارز ترجیحی و جایگزینی آن با ارز آزاد، باعث جهش قیمت واکسن تا حدود ۹۲۰ هزار تومان و افزایش نزدیک به ۳۰۰ درصدی نسبت به سال‌های گذشته شده است.

به گزارش اکوایران، واکسن‌های آنفلوآنزا از دو منبع اصلی، شامل واکسن‌های وارداتی (عمدتاً هلندی) و واکسن‌های نوترکیب ایرانی، تأمین می‌شوند.

با این حال، امسال واکسن فرانسوی وارد بازار نشده و شرکت‌های پخش نیز با روش‌هایی مثل «سبد فروشی» موجب کمبود واکسن‌های پرتقاضا، به‌ویژه برای گروه‌های پرخطر، شده‌اند.

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرده است که تمام محموله‌های واکسن تا پایان مهر و نیمه اول آبان توزیع خواهد شد و زمان طلایی تزریق واکسن، شهریور تا نیمه آبان است.

تاکنون حدود ۳.۵ میلیون دوز واکسن وارد کشور شده اما توزیع آن با چالش‌هایی همراه بوده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.