پرش به محتوای اصلی

پیگیری تلف شدن گورخر‌ها در دادسرای سمنان

کد خبر 405981
24

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سمنان گفت: دادستانی علت مرگ پنج راس گورخر ایرانی که در جریان انتقال از پارک توران شاهرود به پارک ملی کویر در گرمسار تلف شدند را پیگیری می‌کند.

حیدر آسیابی افزود: نامه‌ای از سوی معاونت دادستانی مرکز استان به اداره کل محیط زیست استان سمنان برای پیگیری مرگ گورها طی روزهای گذشته ارسال شده است.

وی خاطر نشان کرد: دادستانی سمنان پیگیری‌های لازم در رابطه با علت یا عوامل رخ دادن این اتفاق را انجام می‌دهد و نتیجه نامه‌نگاری‌ها در آینده نزدیک به مردم اطلاع‌رسانی می‌شود.

اخیرا در طرح انتقال 10 گورخر از توران شاهرود به پارک ملی کویر در گرمسار، پنج گورخر تلف شد.

برنامه احیای جمعیت گورخر ایرانی در پارک ملی کویر از سال گذشته با شروع گام مطالعاتی آغاز شد، گورخر آسیایی تنها بازمانده علف‌خواران تک سُم و از گونه‌های شاخص حیات وحش استان سمنان است.

گورخر آسیایی در گذشته جمعیت فراوانی در خاورمیانه، آسیای میانه و چین داشت اما اکنون نسل آن در اغلب مناطق منقرض شده و از زیرگونه ایرانی تنها 220 راس در منطقه خار توران شاهرود و جمعیت کوچکی در سایر استان‌های کشور باقی مانده ‌است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.